Fjernelse af visdomstænder

Bestil tid

Fjernelse af visdomstænder i København

Har du ømme og generende visdomstænder? Hos City Tandlægerne fjerner vi dine visdomstænder i hjertet af København effektivt og smertefrit. Vi har mange års erfaring med visdomstænder, og vi ved, at tanken om fjernelse for mange kan være skræmmende.

Men bare rolig: Vi har fokus på at give en smertefri behandling, og vi sørger altid for at sætte dig rigtig godt ind i tingene, så du føler dig 100 procent tryg – både før, under og efter behandlingen.

Du kan se priser på fjernelse af visdomstænder her!

Fjernelse af visdomstand i København – sådan foregår det

Inden selve fjernelsen af visdomstanden tager vi et røntgenbillede af tanden, så vi præcist kan se, hvordan tanden ligger. Herefter lægger vi en lokalbedøvelse, hvilket giver dig sikkerhed for en helt smertefri behandling – du vil dog kunne fornemme ganske let, at vi arbejder i munden.

I nogle tilfælde kan det lade sig gøre at trække tanden ud, mens vi i andre tilfælde må operere den ud. En fjernelse af en visdomstand hos os i København er som oftest klaret nemt og hurtigt, og vi holder dig løbende opdateret om, hvor vi er i processen – husk, at vi passer rigtig godt på dig. Vi har foretaget fjernelse af visdomstænder i hjertet af København gennem mange år, så du er i helt sikre hænder.

Efter fjernelse af visdomstænder hos os i København – de gode råd

Når du har fået fjernet en visdomstand, vil du ofte have ondt i tiden efter – mange vil også hæve kraftigt op i området. Det er dog helt normalt. For at minimere smerterne er det en god ide at tykke maden i den modsatte side, og det er også helt fint at tage smertestillende medicin i tiden efter.

Tryg og sikker fjernelse af visdomstand midt i København

Ring til os allerede i dag og bestil en tid for fjernelse af visdomstænder i København. Du kan kontakte os på 33 14 52 52 eller bestille en tid i bookingsystemet lige her!

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52