Ny patient

Bestil tid

Ønsker du at være patient hos en dygtig tandlæge, der tager dig og dine tænder alvorligt? Så er du hjerteligt velkommen hos City Tandlægerne på Strøget. I vores tandlægeklinik er det dig og dine behov, der er i centrum, og vores dedikerede personale står altid klar til at give dig en god og tillidsvækkende oplevelse, når du besøger vores klink i hjertet af København.

Kontakt os på 33 14 52 52, hvis du ønsker at blive ny patient.

Tillidsvækkende behandling

Vi er klar over, at det er en tillidssag at vælge tandlæge. Derfor føler vi som behandlere et stort ansvar for vores patienter og deres tænder. Vi stræber altid efter at levere en service, der opfylder alle patientens forventninger, og en grundig dialog er derfor kernepunktet i enhver behandling hos City Tandlægerne.

Har du tandlægeskræk, skal du ikke være bekymret. Vi har stor erfaring med denne form for angst, og du kan roligt besøge os, hvis du har uro i maven og svedige håndflader. Vi sørger for at tage behandlingen i dit tempo og guider dig igennem hele forløbet.

Smertefri tandbehandling

Hos City Tandlægerne deltager vi løbende i efteruddannelse og kurser på højeste niveau i både ind- og udland. Denne viden og nysgerrighed efter at læse mere, sikrer, at vi altid er et skridt foran mht. viden, teknikker og materialer inden for faget. Og du vil altid modtage en tidsvarende og kompetent tandbehandling i vores klinik, når du lægger dig til rette i stolen.

Vi udfører stort set alle typer tandbehandlinger i klinikken – lige fra forebyggende undersøgelser og behandlinger til de mere komplicerede, som indbefatter kirurgi og implantatbehandling. I klinikken har vi det mest moderne og avancerede udstyr, der sikrer, at vores stræben efter kompetent tandbehandling kan finde sted.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52