Tandregulering

Bestil tid

Tandregulering i København

Er du ked af dit smil? Få tandregulering i København hos City Tandlægerne. Vi anvender Invisalign, som er en af de mest anerkendte metoder til at få rettet tænder. Med Invisalign har du et nyt smil på ingen tid.

Kontakt os allerede i dag på 33 14 52 52 og få tid til tandregulering i København.

Tandretning i København til alle

Kan alle få en tandregulering? De fleste mennesker har mulighed for at få en tandregulering med Invisalign. Er man meget ung, findes der Invisalign Teen, som er specielt udviklet til teenagere. Det er dog mest almindeligt, at det er voksne, der benytter sig af tandretning med Invisalign.

Du finder priser på kosmetisk tandbehandling og andre behandlinger her!

Konsultation inden tandregulering i København

Inden vi påsætter Invisalign, kalder vi dig selvfølgelig ind til en konsultation, hvor vi giver en nøje undersøgelse af dine tænder, for at sikre os, at de er velegnede til en tandregulering med Invisalign. Dette kaldes en ortodontisk undersøgelse og foretages for at sikre, at dine tænder og tandrødder ikke tager skade af bøjlen.

Diskret tandregulering med Invisalign i København

En tandregulering i København hos City Tandlægerne er en diskret og hurtig måde at få et nyt smil. Invisalign består af en aftagelig gennemsigtig skinne, som skal sidde på tænderne i størstedelen af døgnets timer.

Du vil under behandlingen regelmæssigt skulle udskifte din skinne med en ny skinne. Skinnerne specieldesignes efter dine tænder baseret på 3D computer-billedbehandlingsteknologi.

Hver skinne bæres i cirka to uger, inden den erstattes af den næste skinne i din behandlingsplan. Gradvist vil dine tænder bevæge sig mod den planlagte slutposition. Behandlingstiden varierer alt efter dine individuelle behov, og fastslås under konsultationen.

Kontakt City Tandlægerne og få din tandregulering i København, i dag!

Du er meget velkommen til at kontakte City Tandlægerne allerede i dag for mere information omkring tandregulering i København på 33 14 52 52.

Vi ser frem til at hilse på dig i klinikken.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52