Invisalign

Invisalign er en forudsigelige måde at få dine tænder rettet ved hjælpe af en række usynelige aftagelige skinner som er skræddersyet til dig for at opnå dit drømmesmil.

Bestil tid

Få en tandretning med invisalign i København!

Tandretning med Invisalign er en helt usynlig måde at opnå det smil, du altid har drømt om.

Fordelen ved Invisalign er, at man ikke behøver de kendte metalskinner, som både er til gene for dit smil og dit tandkød, behandlingen er diskret og usynlig.

Invisalign er en serie af gennemsigtige plastskinner, som gradvist rykker dine tænder til at opnå det smil, du altid har drømt om. Skinnerne er fremstillet af en 3D-teknologi, som er 100 % tilpasset dit tandsæt og skal skiftes hver uge.

Dog mener vi ikke, at det er selve skinner, der retter dine tænder, men snarere Invisalign-behandlingen udført af de rette hænder, der skaber de flotte og forudsigelige resultater. Citytandlægerne er blandt at de førende Invisalign klinikker i København.

Citytandlægerne har et tæt samarbejde med tandlæge Nimmi Holstein, som har 25 års erfaring inden for tandretning. Nimmi er også europæisk underviser og konsulent for firmaet Invisalign i hele verden. Nimmi er verdens førende inden for usynlig tandretning. Ud over det har Nimmi også i ca. 10 år været redaktionskonsulent for det amerikanske blad Esthetic Dentistry Magazine.

Tandlæge, Nimmi Holstein, er vores Clinical Advisor, og alle vores kunder kan være sikre på, at deres tænder er i trygge hænder, og at vi altid leverer smil af topkvalitet.

Tandlæge Rinat Wassermann har stor erfaring inden for tandretning regi og har deltaget i adskillige kurser inden for Invisalign tandretning og kosmetiske behandling i både Danmark, USA og Europa.

Få en gratis forundersøgelse, før du får lavet tandretning med Invisalign i København!

Når du overvejer en tandregulering med Invisalign, starter vi altid med en gratis uforpligtende forundersøgelse, så vi kan tage hensyn til dine ønsker og behov og tale om mulighederne for at opnå dit mål og det smil du altid har drømt om.

Før- og efter billeder

Invisalign i København, en behandlingsplan i 3 d!

Hvis Invisalign er det rette for dig, scanner vi dine tænder til en 3D model, som hjælper os til at lave en helt konkret behandlingsplan til dig.

Udfyld nedenstående formular – så kontakter vi dig for et møde med vores team snarest muligt.

Vi ved, at det er vigtigt for dig at vide, hvad en Invisalign behandling vil koste forud for behandlingen. Hos os er det meget enkelt, og alt i behandling er inklusiv, så du ved lige præcis, hvad prisen er fra starten.

Vi tilbyder også rentefri kreditlån til behandlingen, og hvis du er medlem af DK Sygeforsikring får du ca. 3500 kr. i tilskud.

Vi glæder os til at møde dig på klinikken.

 

Opnå dit drømmesmil.

  • Med en gratis forundersøgelse finder vi sammen den helt rigtig løsning dig.
  • Alt i behandling er inklusiv, så du ved lige præcis hvad prisen er fra starten.
  • Er du medlem af DK sygeforsikring får du ca 3500 kr i tilskud.
Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52