Invisalign

Invisalign er en forudsigelige måde at få dine tænder rettet ved hjælpe af en række usynelige aftagelige skinner som er skræddersyet til dig for at opnå dit drømmesmil.

Bestil tid

Tandretning med Invisalign i København!

Hvis du som mange andre har overvejet tandretning, men ikke gider gå med metalskinner, der generer dit tandkød – så er Invisalign den helt rette løsning for dig. Med den gennemsigtige skinner sikrer vi effektiv retning af dine tænder, så du kan få smilet du altid har drømt om.

Hos City Tandlægerne er vi blandt de førende klinikker i København inden for  tandretning med Invisalign, og med et team af certificerede specialister sikrer vi et skræddersyet forløb til konkurrencedygtige priser.

Opnå dit drømmesmil 

  • Med en gratis forundersøgelse finder vi den helt rigtig løsning dig
  • Alt er inkluderet i prisen – så du ved hvad du betaler for.
  • Op til 3.500 kr. tilskud fra Sygeforsikring Danmark.
Bestil en gratis forundersøgelse

 

Behandling med Invisalign – derfor!

Med Invisalign-behandling på vores klinik i København får du en gennemsigtig plastskinne, der gradvist retter dine tænder. Skinnerne er lavet af SmartTrack-materialet, der er designet til at give dig en behagelig og effektiv behandling mod skæve tænder.

  • Ingen metalskinne, der generer tandkød: Skinnerne er lavet af blødt og behageligt SmartTrack-materiale, der ikke irriterer tandkødet.
  • Diskret behandling: Skinnerne er næsten usynlige, så du kan rette dine tænder uden at det ses.
  • Tilpasset specifikt til dit tandsæt: Skinne er skræddersyet til dine tænder, hvilket sikrer en effektiv og præcis behandling.
  • Komfortabelt: Invisalign-skinnerne er behagelige at have på, og du kan nemt tage dem ud, når du skal spise, børste tænder eller drikke.

Forundersøgelse til Invisalign

Alle tandsæt er unikke – derfor udarbejder vi en skræddersyet behandlingsplan specifikt til dig. Men for at kunne planlægge dit forløb og sikre de bedste resultater, skal du til en forundersøgelse på vores klinik i København.

Forundersøgelsen er naturligvis gratis og inkluderer: 

  • 3D scanning
  • Røntgenbilleder

Formålet med scanningerne er at skabe de bedste forudsætninger for effektiv behandling og resultater, du med garanti vil blive glad for. Derefter sammensætter vi en skræddersyet behandlingsplan med Invisalign, der har til formål at skabe resultater du med garanti vil blive glad for.

Usynlig tandretning i København

Når vi sammen med dig har planlagt dit forløb hos os, vil vi bestille dine nye Invisalign skinner, som du inden for et par uger kan afhente i vores klinik i København.

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at du går med dine skinner i 20 – 22 timer om dagen i hele behandlingsperioden, og kun tager dem ud for at spise. Desuden vil du skulle udskifte dine tandskinner hver til hver anden uge – det varierer afhængig af tandsæt. Vi sikrer dig klare og tydelig instruktioner, så du opnår de absolut bedste resultater.

Har du spørgsmål til din behandling eller hele processen?

Du kan altid ringe til os på 33 14 52 52 eller bestille tid til en konsultation.
Vi glæder os til at tage imod dig i klinikken.

Mød dine Invisalign specialister

Invisalign er ikke et mirakelmiddel til tandretning, der kræver ekspertise i processen og gennemgående indsigt i dit tandsæt, samt dine behov.
– Det er altså specialisterne bag, der med Invisalign skaber resultaterne, der sikrer at du får det smil du altid har drømt om.

Derfor har vi på vores klinik i København et tæt samarbejde med nogle af de førende specialister inden for Invisalign-tandretning, der tilsammen har mere end 25 års erfaring i behandling af skæve tænder. Det er din garanti for behandling af højeste standard og smilet du altid har drømt om.

Rinat Wassermann

Udover at være indehaver af City Tandlægerne og uddannet tandlæge, er Rinat Wassermann specialist i Invisalign-behandling. Hun har deltaget i adskillige kurser inden for tandretning og kosmetiske behandlinger i Danmark, Europa og USA.

Nimmi Holstein 

Som en af de førende Invisalign-specialister i Europa, har Nimmi Holstein stor erfaring med tandretning. Udover at være praktiserende tandlæge, er hun europæisk underviser i Invisalign, hvilket understøtter hendes ekspertise i usynlig tandretning.

Før- og efter billeder

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52