Rodbehandling

Bestil tid

Rodbehandling i København

Lider du af tandpine? Eller oplever du smerter i tandkødet omkring en tand? Så kan det være tegn på, at et cariesangreb, eller et hul, er undervejs. Vi anbefaler, at du hurtigt bestiller en tid, hvis du har ondt i én eller flere tænder, så vi kan få afklaret grunden til dine smerter. Hvis et eventuelt cariesangreb er nået ind til nerven i tanden, er det nødvendigt at foretage en rodbehandling.

Men: Bare rolig! En rodbehandling i København er for os en nem opgave, da vi har mange års erfaring med denne type behandling. Det er et forholdsvist simpelt indgreb, og vi sørger altid for, at du vil opleve minimal irritation – både under og efter behandlingen.

Få en rodbehandling i København til en god pris!

Hos os kan vi tilbyde en professionel rodbehandling til en konkurrencedygtig pris i København. Vi mener, at alle skal have råd til en sund tandhygiejne, og er du medlem af Sygesikring Danmark, er der yderligere rabat at hente. Under vores prisliste kan du se hvilken rabat Sygeforsikring Danmark giver dig alt efter hvilken gruppe du tilhører. Følg linket nedenfor og find din pris på rodbehandling.

Selvom vi tilbyder tandpleje til en god pris, garanterer vi, at vi aldrig går på kompromis med hverken service, kvalitet eller tryghed – faktisk har vi en stor gruppe af faste kunder. Hos os har vi fokus på at give en personlig og nærværende kundeservice.

Se priser på rodbehandling her!

En rodbehandling i København foregår sådan her…

Ved en rodbehandling renser vi rodkanalen i den beskadigede tand. Når rodkanalen er renset, bliver det døde væv erstattet med kunstigt materiale – du bevarer altså tandens oprindelige form. Dog kan det i visse tilfælde være nødvendigt med en krone for at bevare styrken i tanden.

Hvis du skal have foretaget en rodbehandling i vores klinik i København, kan du være sikker på en helt smertefri behandling. Udover mange års erfaring med rodbehandlinger, har vi også erfaring med at håndtere tandlægeskræk, sådan at du er tryg hos din tandlæge og tandplejer.

Book din tid, til en rodbehandling i København

Skal vi også hjælpe dig med din rodbehandling i en af vores klinikker i København? Så giv os et kald på 33 14 52 52 eller bestil en tid via kalenderen her på siden.

Vi glæder os til at se dig i klinikken!

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52