Tandimplantater

Bestil tid

Tandimplantat i København hos City Tandlægerne

Mangler du en tand? Få tandimplantat i København hos City Tandlægerne. Vi kan hjælpe dig på vej videre mod et smukkere smil. Ring til os allerede i dag på 33 14 52 52 og bestil tid til en konsultation.

Der er ingen grund til at gå rundt med en manglende tand i munden. Vi mennesker har en tendens til at smile mindre, når vi ikke er glade for vores tænder, og det påvirker vores humør i høj grad. Har du mistet en tand, og er du ked af mellemrummet, så er der hjælp at hente med et tandimplantat.

Behandling med tandimplantat i København

Et tandimplantat er en kunstig rod af metal, som indsættes i kæben, hvor den naturlige tand er væk. En behandling med tandimplantat i København hos City Tandlægerne er en nem og hurtig måde at få erstattet sin tand med en ny.

Ovenpå implantatet anbringer vi en tandkrone, en bro eller protese, alt afhængig af hvor mange tænder du mangler.

Gør det ondt at få et tandimplantat? Det er normalvis ikke ubehageligt at få et tandimplantat. Behandlingen foregår ved lokalbedøvelse og er overstået på ingen tid. Helingsprocessen kan dog vare alt fra 1-3 måneder i underkæben og 2-5 måneder i overkæben, hvor kæben ikke må overbelastes.

Bestil en gratis forundersøgelse og læs mere om tandimplantat her!

Tandimplantat – pris i København

Pris på et tandimplantat i København baserer sig på, hvor mange implantater du skal have indsat samt hvilken type tandkrone, bro eller protese, du skal have indsat ovenpå. Du finder priser på tandimplantater her!

Skal du have indsat en tandkrone, kan du læse mere om tandkroner her!

Ring til City Tandlægerne

Kontakt City Tandlægerne på 33 14 52 52 eller udfyld kontaktformularen her på siden med din forespørgsel, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at hilse på dig i klinikken på Strøget.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52