Tandlæge nær Vesterbro

Er det tid til en tandundersøgelse? Eller har du smerter i munden? Så besøg City Tandlægerne. Vi er en erfaren tandlæge nær Vesterbro med formidable priser, der tilbyder mange forskellige tandbehandlinger. Kontakt os allerede i dag og bestil tid til en konsultation på 33 14 52 52.

Gode priser

Hos City Tandlægerne mener vi, at alle skal have råd til at gå til tandlægen. Vi har derfor gode priser i vores klinik, så alle kan være med.

Som noget særligt tilbyder vi 15 % rabat til studerende og personer med en firmaaftale. Se de mange gode priser her eller ring og hør mere om vores erhvervsaftale, hvis du er en virksomhed, der gerne vil passe på sine ansatte.

Husk! Er du medlem af Sygesikring Danmark, er der penge at spare. Under vores prislister finder du også priserne for de forskellige grupper – både Gruppe 1, Gruppe 2 og Gruppe 5.

Tandbehandlinger hos tandlæge nær Vesterbro

Der kan være mange grunde til, at man gerne vil besøge en tandlæge nær Vesterbro. Måske er det et hul, der skal laves, eller en visdomstand, der skal trækkes ud. Uanset problematik eller behandlinger tager vi os godt af dig, når du sætter dig i tandlægestolen.

Vi har mange års erfaring på bagen, og vi er vant til at undersøge både ældre og unge patienter. For mange kan et tandlægebesøg være en skræmmende oplevelse, og noget man helst vil undgå. Hos City Tandlægerne gør vi derfor vores bedste for, at du får en behagelig oplevelse, når du får undersøgt eller behandlet dine tænder. Lider du af tandlægeskræk kan du læse mere her!

Besøg City Tandlægerne

Vores klinik er beliggende på Strøget i hjertet af København, tæt på Hovedbanegården og Rådhuspladsen. Vi er derfor nemme at besøge med offentlig trafik – både tog og bus. Vores tandlæge nær Vesterbro ser frem til at tage imod dig.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52