Tandlægeskræk

Bestil tid

Tandlægeskræk i København

Lider du af tandlægeskræk? Du er ikke den eneste. En stor del af verdensbefolkning lider i større eller mindre grad af tandlægeskræk. Du er ikke alene om det. Det er en frygtelig angst at have og ender ofte i, at folk udelader at gå til tandlægen.

Hos os starter behandlingen ikke i tandlægestolen. Vi lægger stor vægt på dine behandlingsbehov, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig af med din tandlægeskræk, hvis vi må få lov.

Vi afhjælper din tandlægeskræk

Vi er klar over, at det er et tillidsspørgsmål. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for, at du føler dig godt tilpas. Kommunikation er yderst vigtig. Derfor er det vigtigt, at du gør os opmærksom på, at du lider af tandlægeskræk, når du ringer til os. På den måde kan vi sætte ekstra tid af til dig, samtidig med at vi er godt forberedt, når du kommer.

Stor erfaring med tandlægeskræk i København

Hos City Tandlægerne har vi stor erfaring med tandlægeskræk i København. Hos City Tandlægerne gør vi alt for, at du er godt tilpas, når du besøger os i vores klinik. Vi tager den tid, det tager, og vi guider dig igennem hele processen. Har du behov for et tandeftersyn, er det ligeledes muligt at komme til et eftersyn, uden at en behandling påbegyndes samme dag.

Tandlægeangst i København – hvorfor mig?

Hvorfor har jeg tandlægeskræk? En skræk for tandlæger er hos de fleste opstået i barndommen og er noget, der hænger fast i voksenlivet. Hos andre er det en følge af en dårlig oplevelse, som man har svært at slippe. Også lyde, lugte og andre ting på en tandlægeklinik kan virke voldsomme for mange mennesker og giver anledning til angst for tandlæger.

Tandlægeskræk kan kureres

Tandlægeskræk er en af de almindeligste former for angst. Ligesom så mange andre tilstande, som flyskræk eller fobi overfor edderkopper, er tandlægeskræk en angsttilstand, du kan komme til livs. Det afhænger af dit ønske om at modtage hjælp. Hos City Tandlægerne i København står vi klar til at række en hånd ud med den rette vejledning, så du kan overkomme din skræk. Mange oplever også at hypnose er en god metode til at slippe sin tandlægeskræk.

Du kan læse mere om vores klinik her! Ønsker du at se priser i klinikken, så klik her!

Tandlægeskræk i København

Tandlægeskræk i København? Kontakt City Tandlægerne på 33 14 52 52, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid. Husk at oplyse, at du lider af tandlægeskræk, så vi kan hjælpe dig på rette vej.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52