Kroner & Broer

Bestil tid

Tandkroner af metal eller porcelæn

Det kan gøre ondt at knække en tand, og de fleste af os mærker smerten med det samme. Er uheldet ude, så giv City Tandlægerne et kald på 33 14 52 52.

Tandkroner sættes både på knækkede tænder og på tænder, hvor tandroden er beskadiget. Ved at indsætte en tandkrone på en svækket tand, styrker man den oprindelige tand, og chancen for at miste den mindskes.

Tandkroner ligner almindelige tænder

Vil man kunne se en tandkrone? En tandkrone kan sammenlignes med en hætte, da den omslutter hele tanden. Tandkroner ligner almindelige tænder, og det er oftest kun personen selv, der er klar over tandkronen.

Forskellige typer tandkroner

Der findes forskelle typer tandkroner, og det er op til den enkelte at bestemme, hvilken type tandkrone der skal indsættes. City Tandlægerne er selvfølgelig altid med på råd og vejledning og hjælper gerne med at tage den endelige beslutning.

Du kan læse om forskellige tandkroner nedenfor:

Fuldkeramisk krone

  • Fuldkeramiske tandkroner er den nye teknologi inden for kroner. Kronen består ofte af glaskeramik, som kan være forstærket af andre materialer.

MK-kron

  • Denne krone er lavet af metal, hvorpå der er påbrændt porcelæn.

Guldkrone

En guldkrone er lavet er af rent guld. Guldkroner kan klare hård belastning og placeres oftest på kindtænder og/eller bagerst i munden på grund af kosmetiske årsager.

Du finder priser på tandkroner her! Er du medlem af Sygesikring Danmark, kan du også se priserne for Gruppe 1, Gruppe 2 og Gruppe 5.

Tandbroer

Har du allerede mistet en tand, eller skal du have trukket en tand ud hos City Tandlægerne, kan vi erstatte den manglende tand med en tandbro. For at kunne indsætte tandbroer, skal du have raske tænder omkring den manglende tand, da disse fungerer som selve bropillerne.

Se priser på behandling med tandkroner her!

Kontakt City Tandlægerne

Vil du vide mere om tandkroner eller tandbroer? Så giv os et kald eller udfyld kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52