Paradentose

Bestil tid

Behandling af paradentose i København

Hos City Tandlægerne tilbyder vi effektiv og smertefri behandling af paradentose midt i København. Vi har mange ås erfaring med behandling af paradentose i København, så du kan være sikker på en dækkende og effektiv behandling, hvor vi gør vores ypperste for at mindske dine gener. Har du mistanke om paradentose? Så læs med her, hvor du kan blive klogere på, hvad du skal gøre.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33 14 52 52 – vi sidder klar med gode råd og vejledning.

Hvad er paradentose?

Paradentose som også kaldes (de løse tænders sygdom) giver sjældent symptomer og kan ikke ses med det blotte øje. Paradentose er en betændelsestilstand i den knogle, som tandroden sidder fast i. Betændelsen fører til, at knoglen langsomt “ædes op” og når processen er langt fremskreden, begynder tanden at føles løs.

Paradentose er en voksen-sygdom, idet den normalt ikke starter, før man er i midten af 30’erne. Kommer der paradentose hos yngre, kan der være tale om en aggressiv form, hvor tandløsningen går specielt hurtig, og som kræver en ekstra ihærdig indsats med hensyn til mundhygiejne, hyppige tandlægebesøg og behandling med antibiotika.

Kronisk tandkødsbehandling – behandling af paradentose

Paradentose er kronisk tandkødsbehandling. Hvis du har mistanke om, at du har paradentose, så er det vigtigt, at du reagerer hurtigt – ubehandlet paradentose kan nemlig resultere i, at tanden eller tænderne i det ramte område med tiden løsner sig og falder ud.

Det er derfor vigtigt, at det opdages i tide for en succesfuld behandling af paradentose i København. Hvis sygdommen opdages i tide, kan vi igangsætte en grundig og effektiv behandling – her er regelmæssige tandeftersyn vigtige.

Hvem er særligt udsatte for at få paradentose?

Alle mennesker kan være udsat for paradentose. Forskellige faktorer kan dog medvirke til udvikling af parodontose:

  • Rygning
  • Nedsat immunforsvar
  • Diabetes
  • Mundtørhed
  • Knogleskørhed
  • Alder og ældningsprocesser

 

Ved behandling af paradentose skelner vi mellem almindelig og udvidet behandling. En udvidet behandling er desværre nødvendig, hvis der er tale om fremskreden paradentose.

Almindelig behandling af paradentose:

  • Fjernelse af tandsten og bakteriebelægninger.
  • Tænder og fyldninger pudses glatte og evt. skiftes.

Udvidet behandling af paradentose:

  • Operation af angrebne tænder, hvor en del af tandkødet fjernes.
  • Nogle gange skyller man også tandkødslommerne med en desinficerende væske (chlorhexidin) og sprøjter antibiotika-gel (metronidazol) med et par ugers mellemrum inden en operation. Dette gør man sideløbende med den almindelige paradentosebehandling.

Hvad skal der ske? Behandling af paradentose i indre København

Hos City Tandlægerne har vi markedets nyeste udstyr, og vi udfører grundig paradentosebehandling i København med dybdegående tandrensning for at bremse sygdommen. I få tilfælde udfører vi også kirurgiske indgreb – det hører dog til sjældenhederne.

Vi har mange års erfaring med behandling af paradentose i København, så undervejs i behandlingen giver vi dig også gode råd til, hvad du selv kan gøre for at hæmme sygdommen – eksempelvis med brug af tandstikkere, hyppig tandbørstning og tandtråd.

Du kan priser på behandling for paradentose her!

Få hjælp til din paradentose i København K

Paradentosebehandling i København? City Tandlægerne er det naturlige valg. Ring til os allerede i dag på 33 14 52 52 og hør mere om mulighederne. Du kan også bestille en tid i kalenderen her på siden.

Vi ses hos City Tandlægerne på Nygade 7 – lige midt på Strøget.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52