Om os

Bestil tid

Tandklinik i København med fokus på tryghed og kvalitet

Leder du efter en tandklinik i København, hvor du er i centrum? I hjertet af København finder du City Tandlægerne – en hyggelig klinik, hvor vi hver gang gør os stor umage for at give dig en god og positiv oplevelse. Vi er stolte af vores fag, og vi er perfektionister til fingerspidserne. Med andre ord er du i helt sikre hænder, når du vælger os som din tandklinik i København.

Er det tid til et tandeftersyn i vores klinik i København? Så book din tid på 33 14 52 52 eller via bookingformularen her på siden.

Tidssvarende tandklinik i København

Hos os får du en personlig og nærværende betjening, hvor du ikke bare er et nummer i rækken. Vi har mange faste kunder, hvilket bevidner om, at folk har lyst til at komme igen. Vi har desuden markedets nyeste udstyr, og vi sørger hele tiden for at holde os ajour på de nyeste behandlingsmetoder.

Tandlægeskræk? Smertefrit tandlægeeftersyn i København

Har du tandlægeskræk? Så kan selv et kort besøg hos tandlægen virke uoverskueligt. Et tandeftersyn hos os i København er både hurtigt og smertefrit, så du kan være helt rolig, når du læner dig tilbage i tandlægestolen. Vi har desuden altid et stort fokus på, at du føler dig tryg. Vi sørger derfor hele tiden for at informere dig om, hvad vi gør – både før, under og efter behandlingen.

Se priser her!

Book en tid – tandklinik i hjertet af København

Er det blevet tid til et tandeftersyn? Så book en tid, der passer dig i kalenderen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandklinik i hjertet af København.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52