Tandrensning

Bestil tid

Billig tandrensning i København hos City Tanlægerne!

Tandrensning udføres typisk hos vores dygtige tandplejere i forbindelse med almindelig tandlægekontrol.

Er det ved at være tid til en tandrensning? Så tilbyder City Tandlægerne en billig tandrensning i København, hvor du kan være sikker på at gå fra vores klinik med en helt ren og frisk følelse i munden.

Billig tandrensning i hjertet af København

En tandrensning hos os i København er vigtig for at holde din mund sund. Det kan være svært at fjerne alle skadelige bakterier med den daglige tandbørstning, derfor er det nødvendigt med en tandrensning med jævne mellemrum.

Tandsten og belægninger kan give anledning til sygdom i munden, i form af eksempelvis huller i tænderne (caries), tandkødsbetændelse eller parodontose. Ved en tandrensning forebygger du sygdom i munden i at opstå, eller behandler sygdom som allerede er opstået.

Hos City Tandlægerne har vi udført tandrensning i København i mange år, og vi anbefaler, at du får en tandrensning i forbindelse med dit faste tandeftersyn. Med en tandrensning kan du nedbringe risikoen for tandsygdomme markant.

Citytandlægerne tilbyder altid en billig tandrensning, som er både grundig og skønsom.

Se priser på tandrensning her!

Fast tandplejer og tandlæge

Hos City Tandlægerne vil det som oftest være en tandplejer, der foretager selve tandrensningen. En tandplejer har en 3-årig professionsbachelor i tandpleje og er professionel i at foretage tandrensninger. Vi laver dog altid dobbeltkontrol af vores arbejde. I praksis betyder det, at du vil have tilknyttet en fast tandlæge og en fast tandplejer, når du er patient hos os.

Billig tandrensning i København – City Tandlægerne

Hos City Tandlægerne mener vi, at god tandhygiejne skal være for alle. Derfor tilbyder vi tandrensning til en billig pris i København. Vores priser er konkurrencedygtige, og hvis du er medlem af Sygesikring Danmark, er der yderligere rabat at hente.

Vores udstyr er helt up-to-date, så du kan altid være sikker på at få en grundig tandrensning hos os i København. Som et ekstra plus er en tandrensning hurtigt overstået, så vi kan nemt lige ordne det i din frokostpause.

Grøn, gul eller rød patient?

Med de nye gældende retningslinjer fra Sygesikring Danmark, skal alle patienter vurderes individuelt. Hvor ofte man har brug for en tandrensning i København, vurderes fra gang til gang sammen med dine tandbehandlere. En tandrensning vurderes individuelt ud fra, hvor god du er til at passe på dine tænder.

Har du en helt sund mund, og er du god til at børste tænder og rense dem, behøver du som regel kun at få foretaget en tandrensning en enkelt gang om året. Er du derimod ramt af sygdom i munden, som eksempelvis huller eller tandkødsbetændelse, så vil vi anbefale dig at komme forbi klinikken til en hurtig og billig tandrensning oftere.

Få en pris på billig tandrensning i København – bestil tid hos City Tandlægerne

Hvis du leder efter en billig tandrensning i København, så tøv ikke med at bestille en tid hos os. Du kan både bestille tid ved at ringe til os på 33 14 52 52 eller via bookingformularen her på siden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige klinik midt på Strøget i København!

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52