Tandlæge nær Østerbro i København

Tandretning, tandblegning, rodbehandling og tandimplantater. Vi udfører vi stort set alle tandbehandlinger. Skal du bruge en tandlæge nær Østerbro, så besøg City Tandlægerne. Vi har gode priser, er fagligt dygtige og har fantastisk service. Bestil en tid til konsultation allerede i dag ved at ringe på 33 14 52 52.

Forskellige typer tandbehandlinger

Hos City Tandlægerne tilbyder vi mange forskellige typer tandbehandlinger. Du finder en række typiske behandlinger nedenfor:

  • Knogleopbygning
  • Knoner og broer
  • Tandretning
  • Tandblegning
  • Rodbehandling
  • Paradentose
  • Plastfyldning

Er du i tvivl om hvilken type behandling, du har brug for. Fortvivl ikke. Vi rådgiver dig omkring de forskellige muligheder, der er for dig. Inden vi igangsætter en behandling, giver vi dig selvfølgelig overslag på prisen.

Du finder priser på de forskellige standardbehandlinger her. Er du medlem af Sygesikring Danmark Gruppe 1, Gruppe 2 eller Gruppe 5, finder du også priserne på disse grupper her.

Hos City Tandlægerne synes vi, at alle skal være med. Derfor tilbyder vi yderligere 15 % til studerende og personer med firmaaftaler.

Tandlægeskræk? Kig her

Lider du af tandlægeskræk? City Tandlægerne nær Østerbro kan hjælpe dig af med tandlægeskrækken. Vi er klar over, at mange oplever et tandlægebesøg som utrolig angstprovokerende, og vi gør derfor en dyd ud af tage dig ordentlig igennem processen. Du kan læse mere om tandlægeskræk her!

Tandblegning – et hvidere smil

Har du gullige tænder? Vin, kaffe, te, visse madvarer, medicin og sygdomme kan give misfarvede tænder og er noget, de fleste er kede af. Hos vores tandlæge nær Østerbro er der hjælp at hente. Vi tilbyder nemlig professionel tandplejning på klinikken, som kan give dit et smukt og hvidere smil.

Der findes flere forskellige former for tandblegning, og derfor er det vigtigt, at vores tandlæge nær Østerbro ser dig til en konsultation for at finde ud af, hvad der er den rigtige blegning for dig.

Kontakt City Tandlægerne

Kontakt os derfor på 33 14 52 52 og bestil tid til en tandblegning eller hvis du har andre spørgsmål til vores tandlæge nær Østerbro.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52