Tandlæge nær Islands Brygge

Skal du have tjekket dine tænder? Eller har du tandpine? Bestil en tid til en konsultation hos City Tandlægerne i København. Vi er en tandlæge nær Islands Brygge, der har gode priser og fantastisk service. Ring på 33 14 52 52.

Behandlinger hos din tandlæge nær Islands Brygge

Hos City Tandlægerne udfører vi en lang række af forskellige undersøgelser og behandlinger bl.a. i vores klinik nær Islands Brygge. Er du i tvivl om, hvilken type behandling du bør få, så kontakt os venligst for en konsultation.

Nedenfor kan du se en række af de behandlinger, vi udfører hos vores tandlæge nær Islands Brygge:

  • Plastfyldning
  • Rodbehandling
  • Paradentose
  • Tandkroner
  • Tandimplantater
  • Tandretning
  • Broer
  • Tandblegning

Du finder priser på de forskellige tandbehandlinger og undersøgelser vi udfører på Islands Brygge her! Husk, studerende og personer med firmaaftale får fratrukket 15 %.

Få tandretning hos din tandlæge nær Islands Brygge

Er du interesseret i at få rettet tænder? Så tilbyder vi at lave tandretning med Invisalign – en af de mest anerkendte og brugte metoder til at rettet tænder. Behandlingen forgår med gennemsigtige tandskinner, som jævnligt udskiftes med nye og strammere skinner, der med til at sætte dine tænder på plads.

Behandlingen er til alle, der ønsker et smukt smil. Læs mere om behandling med Invisalign her!

Plastfyldning hos din tandlæge nær Islands Brygge

Det er de færreste, der ved, når de har et hul i tanden. Det er derfor en god idé at få undersøgt sine tænder regelmæssigt, så man kan forhindre, at en mindre hul udvikler sig til et stort hul eller en infektion.

Hos City Tandlægerne udfører vi plastfyldning på både fortænder og kindtænder. Behandlingen er hurtigt udført, og du bestemmer selv, om du vil have bedøvelse under indgrebet.

Kontakt City Tandlægerne tæt på Islands Brygge

Book en tid til undersøgelse hos vores tandlæge nær Islands Brygge ved at ringe på 33 14 52 52. Vi ser frem til at hilse på dig i klinikken.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52