Gratis implantatforundersøgelse

Du kan skrive dig op til forundersøgelsen her eller ring 33 14 52 52

Når du overvejer en implantatbehandling hos os , starter vi altid med en grundig undersøgelse af dig, så kan vi vurdere hvad det rigtig behandling for dig. Efter undersøgelsen drøfter vi sammen dine ønsker og behov , din helbredstilstand og andre faktorer, der kan være relevante for at komme med den løsning som passer til dig.

Op-scanning og røntgenscanning

Dernæst gennemføres en OP-scanning, som er en røntgenscanning, der viser et oversigtbillede af dine tænder og kæbeknogler. —Scanningen bruges til at vurdere hvilken behandling, der er bedst for dig.

Når vi har dannet os et overblik over dine personlige behandlingspunkter, laver vi et forslag til dit videre forløb og økonomien for det.

Alt dette er fuldstændig gratis

City Tandlægerne har bredt erfaring med implantat behandling og fungerer som henvisningspraksis inden for implantatbehandlinger og andre kirurgiske behandlinger, da dette er et af vores specialer.

Det er væsentligt for os konstant at udvikle os professionelt og fagligt og blive opdateret inden for den nyeste forskning, teknikker og materialer. Vi har derfor været særdeles aktiv med at videreuddanne vores selv ved at følge internationale kurser på højeste niveau, hvilket gøre vores selv i stand til at praktisere som tandlæger på et endnu højere fagligt.
Også forsøger vi altid at tilbyde nogle af de laveste priser på implantatbehandling!

Vi udfører alle former for kæbekirurgi

Hos City tandlægerne er i stand til at udføre alle former for kæbekirurgi, der Det vil blandt andet sige alle former for implantatbehandling, lige fra erstatning af enkelttænder til genopbygning af et fuldt tandsæt, baseret på implantater med knoglegenopbygning.

De kirurgiske principper vi følger mht. behandlingsmetoder, udførselsteknikker, sterilitet, udstyr etc. følger fuldstændigt Rigshospitalets standarder og kvalitetsniveau. Alle behandlinger er naturligvis 100 % smertefri.

Pris for et tandimplantat

Er du medlem af denmark sygeforsikring, får du extra tilskud til din behandling. Tjek priserne her.

Hvad er et implantat

Et tandimplantat indsættes i kæbeknoglen og erstatte en eller flere mistede tænder.Et implantat fungerer som en kunstig rod, der sidder godt fast nede i kæbeknoglen. Efter en periode på 3-6 måneder er det berørte område helet op, og det kan efterfølgende klare en belastning fra din nye tand.

Man vil her indsætte en bro, krone eller en protese med kliklås ovenpå selve implantatet, som er lavet i titanium (metal). Grunden til at man bruger titanium, er, at det udviser god biokompatibilitet over kroppen, som derfor ikke afstøder implantatet. Designet på implantatet er med en ru overfalde, hvilket gør det muligt for kæbens knogle at tage bedre imod materialet. Nederst på selve tandimplantatet er indtegreret en skruegang, hvor man kan skrue en abutment (opbygning) i. og det er ovenpå denne, at man indsætter en bro, krone eller en tryklås til protesen.

Bliv medlem af Sundhed+ og få mulighed for en attraktiv betalingsordning her.

Statistik og prognoser

En implantatbehandling er en meget sikker løsning. Der ses dutrolig høj overlevelsesrate for implantaterne, som overlever i mange år. Den hyppigste grund til, at et implantat mistes, er, at der udvikles periimplantitis omkring det. Dette skyldes, at der opstår en betændelsestilstand i knogle omkring implantatet og tandkød.

Kroppen vil her forsøge at bekæmpe betændelsen og knoglen omkring implantatet vil nedbrydes. Her vil implantatet mistes, fordi sygdommen forårsages af aggressive bakterier, som kravler helt ned under tandkødsrander og forårsager en grim betændelse. Undersøgelser viser, at det ofte er hos storrygere, at der sker tab af implantater. Derfor er det rigtig vigtigt, at man opretholder en god mundhygiejne omkring implantatet, som vil hjælpe det med at forbedre overlevelsen. Ser man over en 10-årig periode vil ca. 97 % af indsatte implantater stadig være i funktion.

Sådan foregår en behandling med implantater:

  • Røntgenbilleder.
  • Aftryk til fremstilling af gipsmodeller af tandsæt.
  • Operation af tandimplantat. Tandlægen lægger et snit i tandkødet og borer gennem denne åbning et lille hul i kæbeknoglen. Implantatet skrues derpå ind i hullet, og tandkødet sys sammen hen over implantatet.
  • Implantatet vil i de fleste tilfælde holde hele i 2-3 måneder, så kæbeknoglen og implantatet kan vokse sammen. Regelmæssig kontrol er her en nødvendighed.
  • Under en lokalbedøvelse blotlægges toppen af selve implantatet, og der skrues et lille forlængerstykke fast, som stikker ud gennem tandkødet.
  • Aftryk til de bro eller krone, som skal genskabe tandsættet. Kronen eller broen sættes fast på forlængerstykket, hvormed implantatbehandlingen er afsluttet.
  • Grundig instruktion i, hvordan implantatet holdes rent.

Husk, at god mundhygiejne er en forudsætning for et holdbart resultat.

Når behandlingen er afsluttet, skal du fremover komme til regelmæssig kontrol. Her vil tandlægen kontrollere din mund og justere din mundhygiejne.

Hold område rent efter implantatbehandlingen

Det er rigtig vigtigt, at tandkød og forlængerstykker holdes rene efter behandlingen. Skulle der gå betændelse i selve tandkødet, er der desværre en risiko for, at implantatet går løs.

Ring på 33 14 52 52 eller bestil tid online ved at udfylde kontaktformularen.

Sidebar
Bestil tid her

33 14 52 52